Wie is fivestar grass

Waarom kunstgras?

Wanneer vrije tijd een schaars goed is, wil je daar zoveel mogelijk van kunnen genieten. Een tuin of dakterras wordt steeds meer een verlengstuk van de woning. Een plek om te ontspannen en genieten. Natuurlijk gras is een prettige oplossing voor spelende kinderen maar kent, zeker in de zomermaanden, ook nadelen: de noodzaak van regelmatig onderhoud zoals maaien, bemesten, onkruid bestrijden, teveel of te weinig water, insecten en allergieën. Met Fivestargrass, dat overal toepasbaar is, kunt u genieten van een schone, onderhoudsvriendelijke en altijd groene grasmat.

Toepassingsmogelijkheden van kunstgras

Kunstgras heeft een minimum aan onderhoud nodig en geeft de omgeving een frisse, natuurlijke en verzorgde uitstraling. Denk u eens in: nooit meer maaien, bemesten, kantjes knippen en vechten tegen onkruid.
 
Fivestargrass maakt kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon of dakterras, uw (design-)tuin of de speelplek voor de kinderen. Maar ook voor uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan, uw privé puttinggreen of futsalveld is ons kunstgras de perfecte oplossing. Ons kunstgras is ook uitermate geschikt voor toepassing in warme en zonnige gebieden waar natuurgras moeilijk of niet groeit zonder kunstmatige irrigatie. Mede uit milieuoogpunt, wereldwijd is er een tekort aan water, wordt ons kunstgras in Zuid-Europa en het Midden-Oosten in toenemende mate toegepast.
 
Kortom: Fivestargrass heeft veel verschillende toepassingsmogelijkheden en biedt heel veel voordelen
 
Wilt u weten welk kunstgras past bij uw wensen? Kijk dan bij: onze producten

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.