Wie is fivestar grass

Missie

Samen met onze wereldwijde kwaliteitspartners (speel)plekken creëren  waarbij de creatieve, mooie en veilige ondergrond uitnodigt om te spelen, met als doel om er met plezier terug te keren.

Dit kunnen we realiseren door samen met onze klanten te kijken naar creatieve oplossingen zoals kleuren en bijzondere vormen te integreren in de speellocatie. Daarnaast hebben we alle componenten in ons programma om ervoor te zorgen dat we een one-stop-shopping kunnen faciliteren voor onze klanten.  Tenslotte zullen de unieke producteigenschappen zoals veiligheid, zeer prettige speeleigenschappen, mooie uitstraling, onderhoudsarm en duurzaamheid ervoor zorgen dat dit voor lange termijn gegarandeerd is.

Visie

Wij vinden dat bewegen of ontspannen in een buitenomgeving een gezonde vrijetijdsbesteding is. Fivestargrass verhoogt het gebruiksplezier met kunstgrasondergronden en bevordert daarmee de besteding van vrijetijd in de buitenomgeving.
 
Kijkend naar de toepassingen van kunstgras en de ontwikkelingen op dat gebied dan zien we dat veiligheid, spel- en speeleigenschappen steeds belangrijk worden. Als producent van kunstgras zoeken we bewust de samenwerking op met andere partijen om juist in deze ontwikkelingen voorop te kunnen en blijven lopen.
 

Historie

In 2005 is FivestarGrass gestart met de ontwikkeling van een nieuwe generatie kunstgrassen voor toepassingen in de woon-, werk-, en leefomgeving.

Duurzaamheid

Zoals in onze Visie omschreven is FivestarGrass zich bewust en actief betrokken bij het leveren van een positieve bijdrage aan het milieu.
Zowel onze producten als onze bedrijfsvoering zijn hierop gericht. Hieronder vindt u enkele datasheets waarin wij exact verwoorden hoe wij een maximale bijdrage leveren aan het milieu.
Onze vezels zijn volledig vrij van zware metalen zoals; lood, zink en cadmium en voldoen aan de strengste milieunormen.
De garenleveranciers van FivestaGrass produceren de vezels voor kunstgras volgens de ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitsnormen.

Ook is FivestarGrass uitvoerig getest en gecertificeerd door TÜV.
Zo zijn er uitgebreide testen gedaan op het gebied van veiligheid.
Het gras levert geen enkel gevaar op voor volwassenen, kinderen of dieren en is bovendien brandwerend. Bij aanraking met vuur dooft de zand ingestrooide kwaliteit onmiddellijk. FivestarGrass kan veilig worden gebruikt in tuinen, dakterrassen en openbaar groen.
Tenslotte zijn alle FivestarGrass producten gemaakt van 100% polyolefine materialen (PP en PE), die gerecycled kunnen worden tot nieuwe grondstoffen. Echter met name de scheiding van latex en/of polyurethaan backing is een dusdanig energie rovende taak dat wij een milieuvriendelijker verwerking prefereren. (zie end of life verklaring)

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.