Wie is fivestar grass

 

Groen als gras

Kunstgras wordt meer en meer toegepast in het interieur en voor decoratieve doeleinden. De vraag die dan naar voren komt is Aan welke brandeisen voldoet het kunstgras?

Van chemisch middel
In het verleden werd ons kunstgras ingespoten met een vlamvertragend middel. Nadelen hiervan zijn dat dit kunstgras alleen indoor te gebruiken is. Doordat er binnen veel gelopen wordt over kunstgras, verdwijnt het middel dat is ingespoten op den duur. De bescherming is dan niet meer optimaal of verdwijnt zelfs helemaal.

Naar duurzame oplossing
Om met een duurzame en milieuvriendelijke oplossing te komen hebben we twee nieuwe producten ontwikkeld: Fivestar Colours met brandclassificatie B-fl  (recht en getextureerd garen in een veelheid van kleuren) en Fivestar Fire Safe met brandclassificatie C-fl (recht en getextureerd garen in een tweekleurig groen). Dit zijn mooie grassen (landscape) die aan de hoogste brandwerende eisen voldoen.

Dit biedt natuurlijk grote voordelen bij indoortoepassingen, zoals beurzen, seminars, hotels, winkels en dergelijke, maar ook in bepaalde specifieke gevallen outdoor. In tegenstelling tot de behandelde grassen kunnen de nieuwe kwaliteiten tevens de weersinvloeden weerstaan en blijven de hoogste brandwerende eigenschappen langdurig van kracht.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Fivestar Colours en Fivestar Fire Safe? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0)74 259 21 91.

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.