Wie is fivestar grass

 

Safety Flooring’ schoolplein

Zoals u eerder heeft kunnen lezen hebben we een nieuwe veiligheidsondergrond ontwikkeld voor speelplaatsen: EPDM safety flooring. Dit systeem is door talrijke klanten van ons zeer positief ontvangen en we hebben onlangs het eerste project verwezenlijkt in Polen!

Veelzijdige speelplein
Het speelplein in Polen wordt gebruikt door de kinderen van het kinderdagverblijf en de basisschool en heeft een oppervlakte van 300 m2. Hiervan is maar liefst 200 m2 voorzien van kunstgras (valondergronden). Samen met de speeltoestellen, waaronder een speelhuisje met glijbaan en een kleurrijk kunstgrashinkelpad (Kidsplay Options Hopscotch pattern), is de voorheen zanderige en vieze ruimte omgetoverd in een veelzijdig speelplein.


Naadloos
Bij de aanleg van EPDM safety flooring is het erg belangrijk om de valplaten goed te positioneren en met elkaar te verbinden. Door ons unieke systeem met klittenband kon dit snel en efficiënt worden uitgevoerd. Er waren dan ook geen naden meer zichtbaar. Vervolgens zijn de platen behandeld met een primer om een perfecte verbinding tussen het EPDM en de valplaat te garanderen. Het aanbrengen van EPDM op de valplaten verliep voorspoedig.  Met name de combinatie van EPDM met ons kunstgras geeft een unieke uitstraling.

Momenteel zijn er meerdere projecten in de uitvoeringsfase, bijvoorbeeld in Zweden en Zwitserland. Zo kunnen we nog meer kinderen van een veilige en kleurrijke speelplaats voorzien!

Fivestargrass is uw partner voor safety flooring! Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0)74 259 21 91.

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.