Wie is fivestar grass

Nieuwe generatie kunstgras voor speelplaatsen

Dat kunstgras erg geschikt is als ondergrond voor verschillende sporten is al jaren bekend. Veel recenter is het gebruik van kunstgras op dakterrassen, tuinen, speeltuinen en publieke parken. Elke omgeving stelt andere eisen aan het kunstgras dat wordt toegepast. Terwijl kunstgras voor sportvelden bijvoorbeeld moet voldoen aan de eisen van de FIFA, moet een speelplaats op de eerste plaats veilig zijn. Ongeveer 250.000 kinderen per jaar krijgen een ongeluk tijdens het spelen. Fivestargrass levert al langer kunstgrasvalondergronden voor speelplaatsen in heel Europa. Door de recente samenwerking met KOOCHIE kunnen wij nu ook op de Indiase markt de veiligheid van kunstgrasvalondergronden verbeteren.

Veiligheid voorop
Bestaande valondergronden, of het nu EPDM of kunstgras is, verlagen het risico op een verwonding al, dus waarin onderscheid dit Nederlandse product zich? Ron Asveld, Sales Director bij Fivestargrass: “Ons product is uniek omdat het voldoet aan de internationale kwaliteitseisen (NEN-EN1177) en wij maar liefst tien jaar garantie bieden. Het heeft zijn waarde al bewezen in Nederland en de rest van Europa. Ook de verschillende kleuren die leverbaar zijn én de kleurvastheid (acht jaar) onderscheiden ons van bestaande producten. Door onze krachten te bundelen met KOOCHIE Global hebben wij de mogelijkheid om Indiase kinderen een veiligere speelomgeving te bieden.”

Toegevoegde waarde
Roben Dass, Directeur KOOCHIE Global: “Door deze samenwerking kan Fivestargrass gebruikmaken van ons netwerk, en onze bestaande infrastructuur en installatieteams in India. KOOCHIE heeft een goede merknaam opgebouwd die gelijk staat aan wereldklasse met de beste service en projectuitvoering. Op onze beurt kunnen wij door onze samenwerking met Fivestargrass, bestaande klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.”

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Kidsplay Safety Flooring? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0)74 259 21 91.
 

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.