Wie is fivestar grass

 

Veelzijdige oplossing

Keuzevrijheid is een groot goed, omdat het je de mogelijkheid geeft om als individu invulling te geven aan je wensen en eisen. Daarom zijn wij trots op EPDM safety flooring, een combinatie van een valplaat met gegoten rubber. Door deze toevoeging aan ons assortiment kunt u gemakkelijker een voorraad valplaten aanhouden omdat deze in alle verschillende systemen kan worden ingezet.

Veiligheid voorop
EPDM safety flooring bestaat uit onze unieke, duurzame valplaten (PE-schuim van gesloten cellenstructuur) in combinatie met slechts 10 mm gegoten rubber (EPDM).  Deze is getest en gecertificeerd volgens de geldende NEN-EN1177 (2008) norm. Wij zijn erg tevreden met de resultaten omdat deze combinatie erg hoge gecertificeerde valhoogten behaalt.

Jaarrond installeren
Daarnaast  kunnen de valplaten direct op iedere goed verdichte ondergrond (asfalt, beton, zand et cetera) worden geïnstalleerd en aan de onderzijde worden verbonden met een stukje klittenband. Bijkomend voordeel is dat de installatie het gehele jaar door kan plaatsvinden. Alleen voor de toplaag (EPDM) is droog weer vereist.

Met deze ontwikkeling kunnen wij voor onze klanten altijd een gepaste oplossing bieden en u het gehele pakket aan valondergronden aanbieden:
 

  • Kidsplay safety flooring: kunstgras + valplaten
  • Rubber tegel safety flooring: rubber tegel + valplaten
  • EPDM safety flooring: EPDM + valplaten
  • Gegoten rubber: EPDM + SBR


Fivestargrass, uw partner voor safety flooring!
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of telefoon
+31 (0)74 259 21 91.

 
Nederlands English Deutsch
sluiten x
VUL UW PERSOONLIJKE GEGEVENS IN

DOWNLOAD BROCHURE
U heeft de PDF plugin nodig om het document te kunnen bekijken.